Visie van de hockeyclub

Hockeyclub Genk heeft de ambitie de hockeysport op de kaart zetten in regio Genk en om een vaste waarde worden in het aanbod van outdoor ploegsport.

Hockey verruimt het aanbod in Genk met een sport die de volgende sterke troeven bezit:

- Hockey is een teamsport

- Het wordt gespeeld in de buitenlucht

- Het is een spectaculaire technische sport, met een hoog tempo

- Een sport waarin fair play en respect hoog in het vaandel gedragen wordt

- Het wordt gespeeld door meisjes, jongens, dames en heren, m.a.w. zowel jong als oud

Hockey bij Hockeyclub Genk is een project waar plezier en prestaties hand in hand gaan. Elke persoon kan lid worden van de club, hockeyervaring of geen hockeyervaring, mits je over de juiste instelling beschikt!

Wij willen een familiehockey-vereniging zijn voor-en-door-leden, voor alle soorten hockeyspelers. Een fantastische en gezellige leeromgeving voor jong en oud, om in teamverband en in onderlinge afhankelijkheid te sporten.