Ledengedeelte

Registreer je hieronder door op de knop te klikken.

Playday is een gedeelte voor leden en ouders.

In deze app of via de website kan je de kalender raadplegen met trainingen, wedstrijden, fotoalbums, attesten voor de ziektefondsen downloaden, afspraken maken met elkaar. Er is een algemene groep waar je je best lid van maakt en daarnaast kan je kiezen bij welke groep je je nog wil inschrijven. bv: als speler van de U11 of ouder van een speler van de U12 kies je voor deze respectievelijke groep om ook op de hoogte te blijven van de info die enkel voor deze groepen van toepassing zijn.

Je eigen club sponsoren zonder extra kosten?

Je kan nu onze club te sponsoren door via playday aankopen te doen bij de online webwinkels waar je gewoon bent om te winkelen. Doe je dit echter via de link vanuit playday plus, dan kan onze club tot 7% van je aankoopbedrag krijgen zonder dat je er zelf extra kosten voor moet maken.
Je moet zelfs niet geregistreerd zijn om dit te kunnen doen. Deel dus zeker deze link met je familie, vrienden, kennissen, …

MET TROOPER KAN OOK JIJ
DE KAS VAN JOUW VERENIGING
SPIJZEN, ZONDER € 1 EXTRA
UIT TE GEVEN 

Huh? Gratis mijn vereninging steunen? Hoe kan dat?

Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

  1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van Hockeyclub Genk.
  2. Op deze pagina staan links naar webshops.
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!